• slidebg1
  • slidebg1
  • slidebg2

Política de privacitat

1. LEAN2MARKET és una marca comercial dedicada al disseny web amb domicili a Barcelona, al c/. Tuset, 32 - 08006, titular de la pàgina web www.lean2market.com.

2. De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), i amb el seu Reglament de desenvolupament, aprovat per Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, les dades personals que ens faciliti i aquells que es puguin obtenir a causa de la seva relació amb nosaltres quedaran incorporades a un fitxer que es troba degudament inscrit en l'Agència de Protecció de Dades, amb les següents finalitats: - Gestió de clients i les seves web: manteniment, compliment, desenvolupament i control dels serveis oferts. - Contacte: gestionar el seu contacte amb nosaltres ja sigui per a una consulta, ajuda, sol·licitud, reclamació, queixa, sol·licitud de servei, o qualsevol altre motiu .. - Xarxes socials: estem presents en xarxes socials. El tractament de les dades que es faci de les persones que es facin seguidores (i / o estableixin un vincle o realitzant qualsevol acció de connexió amb LEAN2MARKET a les xarxes socials) de la pàgina oficial a les xarxes socials es regirà per aquest apartat, el avís legal del web, així com per aquelles Condicions d'ús, Polítiques de privacitat i altres normatives d'accés, ús i similars, que pertanyin a la xarxa social que correspongui, que l'usuari de les xarxes socials ja haurà acceptat. - RSS: l'ús del servei de RSS d'aquesta pàgina web es regirà per les condicions que hi siguin exposades i si no, per la política de privacitat i l'avís legal del web.

3. L'usuari, facilitant les seves dades ja sigui mitjançant la marcació de la casella corresponent en cada cas o per qualsevol altre mitjà, accepta de forma lliure, que les seves dades personals siguin tractades per part de LEAN2MARKET per a la realització de les finalitats per a les quals han estat facilitades. Així mateix garanteix que les dades personals facilitades són vertaderes i assumeix l'obligació de comunicar qualsevol modificació.

4. No obstant, les seves dades podran ser comunicades pel compliment de les obligacions legals i / o contractuals que puguin existir.

5. Per la seva banda, LEAN2MARKET garanteix que el servidor on s'emmagatzemaran i tractaran les dades personals disposarà de les mesures de seguretat necessàries per evitar l'alteració, pèrdua, així com el tractament o accés no autoritzats a les esmentades dades. Per a la consecució d'aquesta finalitat l'usuari és informat que el prestador podrà obtenir dades a efectes de la corresponent autenticació dels controls d'accés.

6. Els servidors del website podran detectar de forma automàtica la direcció IP i el nom de domini utilitzats per l'usuari. Una adreça IP és un nombre assignat automàticament a un ordinador quan aquest es connecta a Internet. Tota aquesta informació és registrada en un fitxer d'activitat del servidor degudament inscrit i que permet el posterior processament de les dades amb la finalitat d'obtenir medicions exclusivament estadístiques que permetin conèixer el nombre d'impressions de pàgines, visites realitzades als serveis web, ordre de visites, punt d'accés, etc.

7. Cookies.

7.1. Definició i funció de les cookies. Una galeta és un fitxer que es descarrega al seu ordinador en accedir a determinades pàgines web. Les cookies permeten a una pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d'un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, es poden utilitzar per reconèixer a l'usuari.

7.2. Quin tipus de cookies utilitza aquesta pàgina web? Cookies tècniques: són un tipus de cookies dissenyades per rebre i emmagatzemar dades mentre l'usuari accedeix a la web, per exemple sense caràcter exhaustiu per a la selecció de l'idioma o de sessió. Cookies d'anàlisi: són aquelles que ja sigui perquè són tractades per nosaltres o per tercers, ens permeten quantificar el nombre d'usuaris i així realitzar el mesurament i anàlisi estadística de la utilització que fan els usuaris del servei ofert. Per això s'analitza la seva navegació a la nostra pàgina web per tal de millorar l'oferta de productes o serveis que li oferim.

7.3. Forma de desactivar o eliminar les cookies. Vostè pot permetre, bloquejar o eliminar les cookies instal·lades en el seu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador en el vostre ordinador. En cas que no accepti les galetes, és possible que la pàgina web no funcioni correctament. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.

8. Igualment es garanteix expressament als usuaris que les seves dades personals no seran cedides en cap cas a tercers sense sol·licitud de previ consentiment exprés, informat i inequívoc, per a la cessió concreta.

9. Els usuaris tindran els drets d'accés, oposició, rectificació i cancel·lació de les dades, reconeguts en els articles de 15 a 17 LOPD. Aquests drets es poden exercir de forma gratuïta remetent sol·licitud expressa, juntament amb una còpia del seu DNI, mitjançant escrit dirigit a LEAN2MARKET- Ref. Protecció de dades. c /. Tuset, 32- 08006 Barcelona o a l'e-mail: info@lean2market.com.